Buna ziua!
Va rog ajutati-ma cu un raspus
1.pentru bilant semestrial trebuie depus si raport administrator?
2.se semneaza doar cu semnatura electronica si apoi se incarca pe e-guvernare sau trebuie semnat si fizic scanat si apoi incarcat pe e-guvernare.
va multumesc
va multumesc pentru raspuns.
va rog ajutati-ma cu un sfat . lucrez la o firma de transport in comun , in autobuz avem montate pos (plata cu card ptr bilete, abonamente) cum as putea inregistra veniturile. (bani de la pos imi intra in banca , Banca imi trimite zilnic un fisier cu tot ce sa incasat, eu pe baza fisierului am facut autofactura ). veniturile contin TVA.
da. este autofactura emisa de mine catre mine. nu stiu daca este corect cum procedez....pana in luna iulie am facut autofactura si am trimis in SPV dar nu au venit inapoi ....din luna iulie cand descarc facturile primite din SPV imi apar ca si facturi primite .
autofactura SPV
intocmesc autofactura pe societate (si la client si la furnizor sunt datele firmei) o transmit in SPV ,iar cand descarc facturi primite de la furnizori le regasesc acolo .
salariati plecati în delegatie în Turcia, acolo le-a fost asigurată cazarea si masa pentru 5 zile plus 2 zile de diurna(zile de plecare și sosire ce au picat in weekend).
Salariatul a lucrat din norma de 22 zile 17 zile la care se adauga 7 zile delegatie, de unde rezulta 24 zile lucrate, motiv pentru care s-au acordat 15 tichete masa, li s-a platit sporul de weekend pentru cele 2 zile de delegatie, si 16 ore suplimentare. Întrebare?
1. Cate tichete de masa se acorda in acest caz?
2. Am procedat corect platind orelele de weekend?