avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate Vio155

Activitate Vio155

vali m a scris:

)Firma ce a executat lucrarea trebuia sa trimita factura la distribuitor,distribuitorul sa imi ramburseze mie. Firma executanta refuza sa trimita factura,cica nu pot storna o factura veche,distribuitorul refuza sa imi ramburseze. ..

Pai nu este vorba de stornare,nu? Este vorba de redirectionare.
Dvs nu aveti factura ca s-o trimiteti?

Am trimis factura,dar trebuie stornata din conrabilitate de la ei..si acestia refuza..desi e obligatia lor sa o faca.
Buna seara. Bransarea la gaze e gratuita,cheltuielile sunt suportate de distribuitorul de gaze.In 2021 am platit bransarea la o firma autorizata,au facut lucrarea,tot ok, Gratuit astepti poate si un an,,poate mai mult..platind se executa lucrarea mai repede..desi a durat cateva luni,,dupa care firma de distributie sa imi ramburseze suma respectiva in 5 transe (in 5 ani.)Firma ce a executat lucrarea trebuia sa trimita factura la distribuitor,distribuitorul sa imi ramburseze mie. Firma executanta refuza sa trimita factura,cica nu pot storna o factura veche,distribuitorul refuza sa imi ramburseze. Nu stiu ce trebuie sa fac,nu stiu cui sa ma adresez. Am fost sunata sa negocieze cu mine ca ar fi bine sa accept rambursarea fara tva...apoi am primit mail ca de fapt nu pot sa ramburseze ca nu au factura de la executant. Am platit 4500 cu tot cu tva.Executantul e Instalgaz arad- distribuitorul Delgaz-grid. Un sfat va rog.Multumesc.