avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Bransarea la gaze e gratuita, cheltuielile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Bransarea la gaze e gratuita, cheltuielile sunt suportate ...

Buna seara. Bransarea la gaze e gratuita,cheltuielile sunt suportate de distribuitorul de gaze.In 2021 am platit bransarea la o firma autorizata,au facut lucrarea,tot ok, Gratuit astepti poate si un an,,poate mai mult..platind se executa lucrarea mai repede..desi a durat cateva luni,,dupa care firma de distributie sa imi ramburseze suma respectiva in 5 transe (in 5 ani.)Firma ce a executat lucrarea trebuia sa trimita factura la distribuitor,distribuitorul sa imi ramburseze mie. Firma executanta refuza sa trimita factura,cica nu pot storna o factura veche,distribuitorul refuza sa imi ramburseze. Nu stiu ce trebuie sa fac,nu stiu cui sa ma adresez. Am fost sunata sa negocieze cu mine ca ar fi bine sa accept rambursarea fara tva...apoi am primit mail ca de fapt nu pot sa ramburseze ca nu au factura de la executant. Am platit 4500 cu tot cu tva.Executantul e Instalgaz arad- distribuitorul Delgaz-grid. Un sfat va rog.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vio155 , utilizator 13:47, 2 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
)Firma ce a executat lucrarea trebuia sa trimita factura la distribuitor,distribuitorul sa imi ramburseze mie. Firma executanta refuza sa trimita factura,cica nu pot storna o factura veche,distribuitorul refuza sa imi ramburseze. ..

Pai nu este vorba de stornare,nu? Este vorba de redirectionare.
Dvs nu aveti factura ca s-o trimiteti?

vali m a scris:

)Firma ce a executat lucrarea trebuia sa trimita factura la distribuitor,distribuitorul sa imi ramburseze mie. Firma executanta refuza sa trimita factura,cica nu pot storna o factura veche,distribuitorul refuza sa imi ramburseze. ..

Pai nu este vorba de stornare,nu? Este vorba de redirectionare.
Dvs nu aveti factura ca s-o trimiteti?

Am trimis factura,dar trebuie stornata din conrabilitate de la ei..si acestia refuza..desi e obligatia lor sa o faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare factura an 2010 oana_ic oana_ic Buna ziua, Am o problema urgenta de rezolvat si in acest sens va solicit ajutorul. Lucrez la o firma prestatoare din domeniul constructiilor si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Acord extindere retea de gaz Zoltan.Ormos Zoltan.Ormos Buna Doresc sa fac o extindere a unei retele de gaz deja existente. Reteau existenta a fost construita de o asociatie sponsorizata din fonduri din strainatate ... (vezi toată discuția)
Se solicita stornarea unei facturi incasate MIVA2020 MIVA2020 Buna ziua Am o problema cu un beneficiar al unui contract de prestari servicii de asistenta tehnica. Concret, am intocmit pentru acesta o serie de documente ... (vezi toată discuția)