avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate Tina D

Activitate Tina D

Problema este că mandatarul in aceași zi a devenit și cumpărător și anul trecut l-a dat pe tatăl meu in judecată sa intabuleze terenul și să respecte promisiunea de vânzare -cumparare . Vreau sa stiu daca tatăl meu mai are vre-o șansă să anuleze promisiunea? (care este în dezavantajul lui, mandatarul a pus o sumă foarte mica pt 7000 mp.)

raluk0207 a scris:

Ok și care e problema de fapt?

Buna ziua, Nu este specificat pretul, este menționat că poată să-l vândă cui crede de cuviință și la prețul care îl considera potrivit. In 2005 când tatăl meu a făcut procura specială, avea doar o adeverință de intrare în posesia , nu se știa exact dacă primește trenului unde l-au avut părinții lui sau in alta parte. Mulțumesc!

gi-jane2 a scris:

Doar daca specifica in procura ca își poate vinde siesi si la ce preț, altfel nu.

Buna ziua, in procura este specificat doar bunul , nu este specificat și prețul, In promisiunea de vânzare-cumpărare este specificat un preț care după părere mea este in favoarea cumpărătorului ,

Buna ziua, tatăl meu in 2005 , a mandatat un vecin prin procura specială transmisibila :(.. sa se ocupe de acte/ vânzare (la ce preț consideră mandatarul că este potrivit ) a unui teren neintabulat, Este posibil sa fi si mandatar și cumpărător in același timp?