Buna seara,am o situatie putin asemanatoare.Ma judec inca cu Politia ptr ca pe E 85 CNAIR nu isi pune in practica regulile europene dar genereaza bani la bugetul statului prin amenzi si politia,suspendari de permise!!Deci,sant cetatean elvetian(nu european)politia are reguli clare pe care nu le respecta tocmai ptr a genera surplus de venit-fie ciubuc cel mai ades -cum si mie mi s a sugerat,fie,cand nu merge,la bugetul statului!!Intrebarea mea este care sant parghiile necesare de protectie a participantilor la trafic,in conditiie in care cel care este obligat prin lege,sa vegheze la punerea in practica a legii,nu o face!!O incalcare a legii cauzata de o acceptare din partea politiei rutiere a unei incalcari a legii,genereaza o alta incalcare a legii,NEVOIT!!!Repet intrebarea,CINE SE FACE INTR O ASTFEL DE SITUATIE VINOVAT??Participantul in trafic,care nu beneficiaza de o protectie clara-sigura din parte administratorului drumului-chiar daca este platitor de taxe si impozite ptr drumuri sigure-marcate la nivel eiropean sau politia rutiera care aduce bani la bugetul statului ILICIT??Cine poate sa mi dea un raspuns ??
latka a scris:
V-am subliniat fraza respectiva. Nu mai sunt alte formalități de îndeplinit, veți executa suspendarea, asa cum vi s-a stabilit.
Dumneavoastra practic spuneti ca politia rutiera impreuna cu CNAIR este stat in stat si decid singuri pe siguranta noastra in trafic,pe nervi nostri in trafic si ca ei nu pot fi trasi la raspundere???Ce fel de avocati santeti??