Dle leey, ati intrecut measura nepermis de mult. Vi s-a si citat din regulament si tot nu binevoiti sa il respectati, ceea ce denota o lipsa maxima de respect pentru cititorii forumului, nu numai pentru persoana careia v-ati adresat. Regulamentul trebuia citit si respectat inainte sa postati, asa cum sunteti atentionat la fiecare mesaj postat. Poate daca faceati lucrul acesta la timp ati fi vazut, intre altele, ca utilizatorii obisnuiti nu au dreptul sa se erijeze in conducatori si sa dea indicatii referitoare la cine trebuie exclus din discutie.
D-le Liviu(themis),sunteti o figura.Clujenii sunt pusi pe sotii tot timpul.Am tot respectul pentru ei.
Poate se supara administratorul ca fac reclama la Clujeni
Este exact cum banuiam,corp la corp nu-si scoate ochii,dar oricum va multumesc pentru sfaturile date si pentru retinerea pe care o aveti de a vorbi despre o colega a voastra,fie ia si imorala in adevaratul sens al cuvantului.Nu stiu ce nu a inteles AVLIL si ce constatari a facut vis a vis de exprimarea mea in propozitie,dar o sfatuiesc sa isi revizuiasca propria exprimare gramatical-lingvistica pe care a folosito in comentariu intrucat este deja corijenta,avand un comportament agresiv nedemn de un avocat.Daca si in fata instantei de judecata folosesti asemenea expresii nedemne vocabularului unui avocat te sfatuiesc sa te angajezi la REBU.Oricum parerea si sfaturile unui asemenea avocat vulgar nu le i-au in considerare.Astept opiniile, in continuare, ale avocatilor titrati cu adevarat antevorbitorilor lui AVLIL si nu numai
AVLIL daca team jignit imi cer scuze,dar pentru mine,te regasesc in personajele lui Caragiale.
Este adevarat ca nu va convine ca in speta este vorba de o colega de a vostra,si nu este prima de acest gen.Vina este a mea ca nu am controlato la timp lasandui libertatea de a face ce vrea.Acum sa apucat de alcool si sex extra conjugal.Si ca o ultima informatie.azi am prinso in fapt,cu ajutorul unor detectivi particulari pe care i-am angajat in urma cu cateva zile.Mi-au fost puse la dispozitie toate dovezile posibile,inclusiv fotografii ce reprtezinta pe cei doi facand sex in masina in padurea de la Calugareni.Asa ca nu poate fi vorba de culpa comuna.
Sotia mea este avocata in barou,am vazut ca este consumatoarea si acestui forum.De circa un an a luato razna de tot.Vine acasa noaptea tarziu,mirosind a alcool si-mi spune ca a avut asistari la politie.Cineva mi-a spus,o cunostinta,ca s-a inhaitat cu un Politist si ca face sx cu acesta intr-o garsoniera din sectorul 4.Am incercat sa o urmaresc dar nu am surprinso deocamdata Voi care sunteti colegii ei ce ma sfatuiti sa fac.Eu sunt Director la o banca,va dati seama ca sunt pe punctul de ama face de ras din cauza unei pramatii care este avocata si care ia trebuie sa fie model pentru oameni,Am vazut ca sfaturi stie sa dea dar nu stie sa le respecte ia insusi.Avem si doi copii,fata si baiat de 10 si respectiv 8 ani de care vad parintii mei in cursul zile.Ce ma sfatuiti sa fac cu o asemenea sotie avocat