leey a scris:
Sotia mea este avocata in barou,am vazut ca este consumatoarea si acestui forum.De circa un an a luato razna de tot.Vine acasa noaptea tarziu,mirosind a alcool si-mi spune ca a avut asistari la politie.Cineva mi-a spus,o cunostinta,ca s-a inhaitat cu un Politist si ca face sx cu acesta intr-o garsoniera din sectorul 4.Am incercat sa o urmaresc dar nu am surprinso deocamdata Voi care sunteti colegii ei ce ma sfatuiti sa fac.Eu sunt Director la o banca,va dati seama ca sunt pe punctul de ama face de ras din cauza unei pramatii care este avocata si care ia trebuie sa fie model pentru oameni,Am vazut ca sfaturi stie sa dea dar nu stie sa le respecte ia insusi.Avem si doi copii,fata si baiat de 10 si respectiv 8 ani de care vad parintii mei in cursul zile.Ce ma sfatuiti sa fac cu o asemenea sotie avocat
Domnule director, eu sunt episcop şomer.
Vă sfătuiesc să pledaţi pentru culpa comună. Nu ştiu de ce o fac, probabil textul postat de dumneavoastră mă îndeamnă la asta. Cred că veţi fi mai credibil.
Despre ea nu mi-am făcut o părere. Nici n-am cum. N-am citit nimic din ce a scris.