avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am fost jignit de un profesor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am fost jignit de un profesor

Azi la ora 12 trebuia sa plecam cu doamna diriginta intr-o excursie la gradina botanica si cativa dintre noi sau cerut sa plece . Eu am zis ca nu am bani la mine si cu ne vreau sa imprumut de la nimeni , pe langa asta i-am spus ca am mai fost de multe ori acolo si ca as prefera sa merg acasa . Ea a zis ca este ok , dar ca ma punde absent la 2 ore . Eu am zis ca o sa ii aduc o motivare maine si atunci ea sa enervat si a inceput sa striga si ma facut citiez "Esti un nesimtit si un idiot , daca te mai prind in scoala asta la anul iti rup picioarele mai inteles ? " Deja i-am spus directorului si a spus ca va "discuta" cu dinsa despre comportamentul ei . Apoi peste vreo 1 ora jumate cand a aflat ca i-am spus directorului m-a sunat si a zis dinnou ca sunt un idiot si de ce am mers la director pentru cateva chestii spus "la nervi" si apoi ma ameninta ca ma da in judecata pentru "DESEMNARE" ce inseamna [Desemnare] si ce credeti ca ar trebui sa fac , sa ma duc la inspectorat sa depun o plangere ?

Scuze daca am gresit categoria .
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
Emanuel1221, utilizator
Este vorba despre defaimare nu desemnare,daca ai inteles tu gresit este scuzabil datorita varstei, daca s-a exprimat astfel dna este mai grav denota cel putin o lipsa de cultura. Daca profesoara continua sa aibe un comportament necorespunzator poti formula o sesizare la inspectorat. Nu ai precizat in ce clasa esti,ce varsta ai etc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
Admin, administrator
sunt in clasa a 9 a si am 16 ani .. Da ai dreptate am inteles gresit , probabil pentru ca striga efectiv la mine . Si apropo asta nu e prima oara cand ma jigneste dar este prima oara cand am curajul sa deschid si eu gura . Ce zici ar fi o solutie ok la inspectorat ?Ce dovezi trebuie sa duc acolo ? Daca au auzit colegi de clasa pot sa ii duc acolo ca martori ?
Aceste demersuri ar putea fi facute si de parintii tai,este chiar recomandat,la inspectorat se poate face o sesizare in scris in care prezinti cele intamplate,
Iti multumesc pentru raspunsuri , maine la prima ora voi fi la inspectorat sa depun o reclamatie .
Emanuel1221 a scris:

Azi la ora 12 trebuia sa plecam cu doamna diriginta intr-o excursie la gradina botanica si cativa dintre noi sau cerut sa plece .


Înainte de a depune reclamația poate ar fi bine să verifici dacă ai scris-o corect gramatical. ;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2015
Patrick_, utilizator

Alte discuții în legătură

Inca un abuz in serviciu? neintelegeri cu o profesoara lucy0ne lucy0ne Am si eu o problema si intreb aici daca pot face ceva in legatura cu asta : Sunt elev clasa a X-a , o sa scriu evenimentele in ordine cronologica ... (vezi toată discuția)
Probleme cu invatatoarea ramo81 ramo81 bunaziua am si eu o nelamurire ce pot sa-i fac unei invatatoare care are clasa 1 si ii terorizeaza cumplit pe copii ii bate ii pune in jenunchi cu ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevului Marasc Marasc Buna ziua! am si eu o intrebare.... Este posibil sa te inchida in scoala si sa nu te lase sa iesi afara in timpul pauzelor fara sa fie un cadru medical si ... (vezi toată discuția)