avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am fost jignit de un profesor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am fost jignit de un profesor

Azi la ora 12 trebuia sa plecam cu doamna diriginta intr-o excursie la gradina botanica si cativa dintre noi sau cerut sa plece . Eu am zis ca nu am bani la mine si cu ne vreau sa imprumut de la nimeni , pe langa asta i-am spus ca am mai fost de multe ori acolo si ca as prefera sa merg acasa . Ea a zis ca este ok , dar ca ma punde absent la 2 ore . Eu am zis ca o sa ii aduc o motivare maine si atunci ea sa enervat si a inceput sa striga si ma facut citiez "Esti un nesimtit si un idiot , daca te mai prind in scoala asta la anul iti rup picioarele mai inteles ? " Deja i-am spus directorului si a spus ca va "discuta" cu dinsa despre comportamentul ei . Apoi peste vreo 1 ora jumate cand a aflat ca i-am spus directorului m-a sunat si a zis dinnou ca sunt un idiot si de ce am mers la director pentru cateva chestii spus "la nervi" si apoi ma ameninta ca ma da in judecata pentru "DESEMNARE" ce inseamna [Desemnare] si ce credeti ca ar trebui sa fac , sa ma duc la inspectorat sa depun o plangere ?

Scuze daca am gresit categoria .
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
Emanuel1221, utilizator
Acest aspect este mai putin important acum, decat cel semnalat. Este vorba de un comportament nepotrivit unui cadru didactic si repetat. Merita sa i se faca o reclamatie. Copiii au sufletele si ei...nu-s bete de floarea-soarelui!
Nu vă grăbiți să trageți concluzii dacă nu aveți informații suficiente.

Deocamdată nu e vorba de un comportament nepotrivit al cadrului didactic ci doar de susținerile elevului.

Carențe grave de ortografie ale elevului aflat în clasa a IX-a sunt însă o certitudine.
Poate ar fi util carierei si vietii tale sa te apuci de scoala, sa inveti sa respecti reguli si sa acorzi respect daca il ceri. Gramatica si atitudinea ta arata ca esti repetentla subiectele astea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca un abuz in serviciu? neintelegeri cu o profesoara lucy0ne lucy0ne Am si eu o problema si intreb aici daca pot face ceva in legatura cu asta : Sunt elev clasa a X-a , o sa scriu evenimentele in ordine cronologica ... (vezi toată discuția)
Probleme cu invatatoarea ramo81 ramo81 bunaziua am si eu o nelamurire ce pot sa-i fac unei invatatoare care are clasa 1 si ii terorizeaza cumplit pe copii ii bate ii pune in jenunchi cu ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevului Marasc Marasc Buna ziua! am si eu o intrebare.... Este posibil sa te inchida in scoala si sa nu te lase sa iesi afara in timpul pauzelor fara sa fie un cadru medical si ... (vezi toată discuția)