avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters68084

Activitate ContSters68084

Răspuns la discuția liberare conditionata
1. Domnule elav, poate ne dati mai multe date, cum ar fi infractiunea pt care a fost condamnat, durata pedepsei...Mare atentie la calcule, sa nu depuneti cererea de liberare conditionata prea devreme!

2. Se tine cont de purtarea exemplara si evidentierile din timpul detentiei, chiar in sensul ca sunt esentiale (alaturi de alte implicari in diferite programe sau cursuri care sa ii faciliteze o cat mai buna si corecta reintegrare in societate).
Răspuns la discuția Admitere INPPA
arianne a scris:

Am intrat toti cei care ne-am inscris, nu doar "varfurile".....cei mai multi suntem stagiari de anul 1, f putini sunt stagiari de anul 2.....poate vor modifica ceva in anul 2009....ramane de vazut....urmareste postarile de pe site-ul lor....

arianne, multumesc frumos pentru informatii! avand in vedere ca esti in tema, imi voi permite sa te mai deranjez si cu alte intrebari, desigur, toate la vremea lor. :bow:
Răspuns la discuția Admitere INPPA
revenind la subiect, am discutat zilele trecute cu o doamna secretara de la INPPA. printre altele, mi s-a spus ca din anul prim (proaspat stagiari adica) "vor intra doar varfurile", daca se va permite inscrierea acestora!! hotararea inca nu se luase,,, :stunned:

INTREBARE: ce stiti despre admiterea INPPA din 2008?? m-ar interesa aspetele privitoare la cei care abia intrase in Barou. multumesc anticipat =D>
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!!!

"Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu,
Pădurea iarna doarme, c’aşa vrea Dumnezeu.

ªi numai câte-un viscol o bate uneori,
Ea plânge atunci cu hohot, cuprinsă de fiori.

ªi tace-apoi şi-adoarme, când viscolele pier,
În noaptea asta însă, vin îngerii din cer.

ªi zboară’ncet de-alungul pădurilor de brad,
ªi cântă’ncet; şi mere şi flori din sân le cad.

Iar florile s’anină de ramuri până jos
ªi-i cântec şi lumina şi-aşa e de frumos!

Iar brazii se deşteaptă, se miră asta ce-i,
Se bucură şi cântă ca îngerii şi ei.

Tu n-ai văzut pădurea, copile drag al meu,
Dar uite ce-ţi trimite dintr’însă Dumnezeu.

Un înger rupse-o creangă din brazii cu făclii,
Aşa cum au găsit-o, cu flori şi jucării.

Departe într-un staul e’n faţă-acum Isus,
ªi îngerii, o, câte şi câte i-au adus.

Dar el e bun si’mparte la toţi câţi îl iubesc,
Tu vino, şi te’nchină, zi: “Doamne-ţi mulţumesc”. "

(George Cosbuc)
Răspuns la discuția Avocat stagiar 2008
hei!!! sunt un pic interesat de INPPA, insa nu stiu prea multe. e cineva sa poata scrie cand incepe, cine intra, cum e...?!?!? pls :help:
Răspuns la discuția Avocat stagiar 2008
oameni buni si rai, va recomand sa mergeti cu colinda, cu uratul, cu steaua.... inafara de continuarea traditiei milenare, consider ca in maniera aceasta se pot strange ceva banuti cu care sa ne platim inscrierea in barou si alte cele birocrat-avocatesti.:ban:
sa fim insa optimisti: cine stie cat va fi taxa la anul!! :O
Andreea Lisievici a scris:

aishteruyo a scris:
pe de alta parte, DREPTATEA EXISTA IN TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA, indiferent ca intelegem sau nu...

Nici pe departe... iar viata de instanta cred ca iti va arata asta din plin, in caz ca nu ai observat deja.

nu neg faptul ca voi ajunge candva sa zic ca sunt nedreptatit insa, sunt constient ca nu voi uita de existenta unei ratiuni in toate pe care, daca ajung sa blamez nu stiu ce situatie, nu o voi intelege. nu o voi intelege atunci! nu sustin ilegalitatile deloc!! chestiunea este ca multe legi (reguli in genere) sunt incorecte. atat vreme cat consider ceva drept corect voi respecta aceasta chiar si in lipsa unei legi. si viceversa! :hm: sunt multe de discutat....important este sa nu te stresezi.

vizavi de ilegalitati, legile au cam aparut din cauza ca oamenii nu mai erau capabili sa isi rezolve problemele. insa , aceasta este o alta discutie...
:stunned: na, s-au enervat fetele!!! :love1:

pe de alta parte, DREPTATEA EXISTA IN TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA, indiferent ca intelegem sau nu...cine are urechi sa auda, cine are de inteles sa inteleaga. ;)

alo!!! lumea e stresata de rezultatele de la contestatii si tu intrebi de juramant!??!? :hm: nu fi sadic...
Cecivlad a scris:

Sunt distrusa, am luat 8 procedura civila, 10 si 8 la penale si 4.75 la civil.:((

facem contestatie (in anulare)!! trebuie sa exersam de pe acum cu contestatiile, nu!?!? abia astept sa trec pe acolo sa vad ce se aude despre rezolvari...:training: