avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere INPPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere INPPA

Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii: in ce consta admiterea la INPPA , taxele de inscriere si dosarul de inscriere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dianastan , utilizator 09:51, 27 Februarie 2009
Buna!

In legatura cu intrebarea ta iti pot spune ca din cate stiu eu nu exista un examen de admitere la INPPA, ci se face doar o inscriere la aceste cursuri la Baroul din care faci parte.
Iti sugerez sa mergi pana la secretariatul baroului si sa intrebi despre aceste cursuri. Totodata iti pot spune ca iIn anii precedenti inscrierile la INPPA se efectuau pana la 31.03 cel mai tarziu si incepeau undeva in luna februarie.

Succes!
Multumesc mult pentru raspuns! Cei de la INPPA nu stiau inca in ce data vor incepe inscrierile, in ceea ce priveste Baroul Bucuresti deabia la sfarsitul saptamanii am primit raspunsul la cererea de inscriere in Tabloul Buc. E totusi foarte interesant ca vorbim de sistemul juridic care ar trebui sa fie foarte bine pus la punct dar din nefericire situatia e cum e . Referitor la inregistrarea la Adm Financiara ma poti ajuta cu ceva sfaturi? Maria
Exista un site al INPPA , nu -l mai stiu exact , puteti da o cautare pe google.
[ link extern ] /
l am gasit eu:)
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Februarie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Buna!

trebuie sa te inscrii in termen de 15 zile de la data la care iti iese decizia la Administratia financiara unde ai domiciliul, dupa care trebuie sa mergi la Administratia financiara unde isi are sediul cabinetul sau societatea unde ai contractul pentru a face cerere pentru C.I.F. -declaratia 070.

Succes!
presupun caa inscrierea la INPPA este conditionata de inscrierea in prealabil in Tabloul avocatilor si de efectuarea unui an de stagiu inainte de inceperea cursurilor respective.gresesc cumva?

Alte discuții în legătură

Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
Intrebare taxe anuale barou Tut_trademark Tut_trademark buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)
Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)