avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere INPPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere INPPA

Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii: in ce consta admiterea la INPPA , taxele de inscriere si dosarul de inscriere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dianastan , utilizator 09:51, 27 Februarie 2009
eu as vrea sa ma inscriu dar nu stiu daca o sa am timp sa merg la cursuri....lucrez in acelasi timp. as putea sa ajung la unele seara, dar...nu pot garanta. nu stiu ce sa fac!
ma puteti sfatui?
Eu te sfatuiesc sa te inscrii oricum si ramane sa iti fie evaluata prezenta la terminarea cursurilor. Te descurci tu cumva....!
asa voi face. mulumesc mult de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
Intrebare taxe anuale barou Tut_trademark Tut_trademark buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)
Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)