avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere INPPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere INPPA

Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii: in ce consta admiterea la INPPA , taxele de inscriere si dosarul de inscriere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dianastan , utilizator 09:51, 27 Februarie 2009
Pentru inscrierea la INPPA nu este necesar efectuarea unui an de stagiu, sunt primiti si stagiari de anul 1. De asemenea, anul trecut nu se cerea ca in momentul inscrierii la INPPA stagiarul sa aibe si maestru, spuneau ca accepta inscrierea cu conditia ca in maxim o luna stagiarul sa-si gaseasca maestru.
Taxa de inscriere anul trecut era de 500 ron, iar taxa de participare la examenul de absolvire e de 500 ron.
marachi a scris:

Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii: in ce consta admiterea la INPPA , taxele de inscriere si dosarul de inscriere.
Multumesc!

Inscrierea la INPPA se face fara examen de admitere, informatiile despre taxele de inscriere si ce trebuie sa contina dosarul dvs, le gasiti pe site-ul www.inppa.ro
eu inca sunt in cautarea unui avocat indrumator si cautarile mele nu au fost inca incununate de succes. dar nu mi-a pierit speranta....mai caut
poate faptul ca sunt din provincie ma trage un pic in jos, mai ales ca si facultatea tot in provincie am facut-o, nu in Bucuresti...dar poate poate voi reusi. m-ar interesa si cursurile INPPA, dar mai intai sa imi gasesc avocatul si voi mai vedea anul viitor
revenind la subiect, am discutat zilele trecute cu o doamna secretara de la INPPA. printre altele, mi s-a spus ca din anul prim (proaspat stagiari adica) "vor intra doar varfurile", daca se va permite inscrierea acestora!! hotararea inca nu se luase,,, :stunned:

INTREBARE: ce stiti despre admiterea INPPA din 2008?? m-ar interesa aspetele privitoare la cei care abia intrase in Barou. multumesc anticipat =D>

Alte discuții în legătură

Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
Intrebare taxe anuale barou Tut_trademark Tut_trademark buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)
Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)