Am intrat toti cei care ne-am inscris, nu doar "varfurile".....cei mai multi suntem stagiari de anul 1, f putini sunt stagiari de anul 2.....poate vor modifica ceva in anul 2009....ramane de vazut....urmareste postarile de pe site-ul lor....
Am intrat toti cei care ne-am inscris, nu doar "varfurile".....cei mai multi suntem stagiari de anul 1, f putini sunt stagiari de anul 2.....poate vor modifica ceva in anul 2009....ramane de vazut....urmareste postarile de pe site-ul lor....
arianne, multumesc frumos pentru informatii! avand in vedere ca esti in tema, imi voi permite sa te mai deranjez si cu alte intrebari, desigur, toate la vremea lor. :bow:
Tot intr-o discutie cu doamnele secretare INPPA, mi s-a spus ca inscrierile se vor derula in doua transe. Prima serie de inscrieri va fi pentru cei din anul doi de stagiatura , urmand ca apoi, in limita locurilor disponibile, sa se organizeze cea de a doua serie, pentru cei din anul intai. Insa, ca si anul trecut, nu vor fi prea multi din anul 2, pentru ca ...fie vorba intre noi...nici nu mai au de ce sa o faca :) Astfel ca, locurile vor fi disponibile pt doritorii din anul intai si, la o adica, daca sunt prea multi, vor mai face si grupe suplimentare. Asa au procedat anul trecut, iar pt anul acesta "nu dau semne" ca au de gand sa schimbe ceva...
eu am auzit ca nu ar fi vb doar te taxa de inscriere si de absolvire inppa ci ar trebui sa mai platim niste bani...in timpul cursurilor.
stiti ceva de asta?
cat costa de fapt inppa-ul?
Inppa
elena_2
Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
Inppa
Adelina t
Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)