avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate Emina23@

Activitate Emina23@

Buna ziua,

Terenul este in posessia mea din 2017.

Eventual uzucapiune cu noul cod ?

Prin aceasta formula am asanse in justitie sa obtin titlu de proprietate ?
Multumesc
Buna ziua,

Care este procedura cea mai valabila in justtitie ca sa obtin titlu de proprietate, stiind ca persoana de la care am achizitionat terenul extravilant a decedat iar familia nu recunoste aceasta tranzactie si reclama terenul.
Mentionez :
Nu este titlu de proprietate pe acest teren ceea ce detin este contractul facut intre ambele parti cu martori, adeverinta de radiere de la primaria unde a fost incris terenul , adeverinta la legea 118, In urma achizitionari l-am incarcat pe mine in registrul agricol al primariei de unde apartin. Este acesta un plus in cazul in care as dori sa obtin titlul de proprietate prin instanta ?

Multumesc
cvc nu este încheiat la notar, iar persoana de la care am cumpărat terenul are 3 surori, cu toate ca acest teren a fost al fratelui lor ma gindesc ca nu cumva pot sa atace cvc făcut între mine și fratele lor, acum decedat?
Ce as dori sa știu dacă pe baza cvc de mîna și adeverințele care le dețin nu ar fi posibil sa obțin titlu de proprietate.

gi-jane2 a scris:

Dvs ati incheiat contractul de vanzare cumparare la notar?

Titlu de proprietate

gi-jane2 a scris:

ce titlu vreti daca contractul de vanzare cumparare e actul dvs de proprietate ?

Bună ziua,
În 2017 am cumpărat un teren de la fiul persoanei care a cerut terenul după legea 18/1991. In momentul de fata ambele persoane au decedat.

Întrebarea mea este :
Cum obțin titlu de proprietate pe acest teren ?
E posibil pe baza documentelor care le dețin adică cvc, adeverința după legea 18/1991.

Mulțumesc