avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, În 2017 am cumpărat un teren de la fiul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, În 2017 am cumpărat un teren de la fiul persoanei ...

Bună ziua,
În 2017 am cumpărat un teren de la fiul persoanei care a cerut terenul după legea 18/1991. In momentul de fata ambele persoane au decedat.

Întrebarea mea este :
Cum obțin titlu de proprietate pe acest teren ?
E posibil pe baza documentelor care le dețin adică cvc, adeverința după legea 18/1991.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Emina23@ , utilizator 20:44, 13 Februarie 2023
ce titlu vreti daca contractul de vanzare cumparare e actul dvs de proprietate ?
Titlu de proprietate

gi-jane2 a scris:

ce titlu vreti daca contractul de vanzare cumparare e actul dvs de proprietate ?

Dvs ati incheiat contractul de vanzare cumparare la notar?
cvc nu este încheiat la notar, iar persoana de la care am cumpărat terenul are 3 surori, cu toate ca acest teren a fost al fratelui lor ma gindesc ca nu cumva pot sa atace cvc făcut între mine și fratele lor, acum decedat?
Ce as dori sa știu dacă pe baza cvc de mîna și adeverințele care le dețin nu ar fi posibil sa obțin titlu de proprietate.

gi-jane2 a scris:

Dvs ati incheiat contractul de vanzare cumparare la notar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi teren, doua acte, un cvc autentificat si un titlu de proprietate. care este valabil ? Rall1979 Rall1979 Doresc sa cumpar de la P. I. o casa cu un teren. Terenul respectiv a fost dobandit de P. I. prin contract de vanzare cumparare autentificat la notar de la ... (vezi toată discuția)
Teren care are la baza un proces verbal de punere in posesie si o adeverinta de proprietate, fara titlu de proprietate coppermine coppermine Buna ziua, Am semnat un antecontract pentru un teren care a fost achizitionat de persoana de la care cumpar printr-un contract v-c (cu fiul proprietarului ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu de proprietate abramis abramis Cum pot obtine un titlu de proprietate in conditiile in care am doar un act de vanzare cumparare pe un teren (incheiat in anul 1958 intre vanzator si tatal ... (vezi toată discuția)