avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate Antonia Naiana

Activitate Antonia Naiana

Consum apometre

Buna ziua,tot caut si nu imi dau seama unde asputea face o reclamatie sau o sesizare privind o situatie destul de neplacuta a consumului de apa in blocul in care locuiesc. In urma cu multi ani,s-au montat apometre care erau fraudate in mod constant de catre locatari cu un simplu magnet. S-a descoperit fraudarea in urma unor controale inopinante a presedintelui de bloc. In urmma acestui fapt,s-a cautat alta firma care ne-au montat apometre inteligente cica,cu citire radio,care nu pot fi fraudate...dar eu tot consumul cel mai mare il am din tot blocul. Pt.un ap.de 3camere/4 pers. am cca 17-20mc AC consum si cca 7-10mc AR. Precizez ca intradevar,locuiesc la et9 si da,stau cate o juma de ora sa astept apa calda sa pot face dus,dar totusi... De ceva ani tot compar consumurille in bloc si imi da cu virgula,90% nu depasesc un consum maxim de 2mc AR/AC,in conditiile in care unii sunt cate 5,6in ap.cu copii mici.... si de cate ori intreb presedintele cum e posibil sa am acest consum,primesc acelasi raspuns:"asta iti este consumul,nu poate fi fraudat" Am controlat si apometrele,nu sunt defecte,intradevar atat consum,dar oare ceilalti chiar nu se spala si nu gatesc?? Cu siguranta apometrele acestea "inteligente sunt fraudate,dar eu ca om corect,cum pot depista? In luna decembrie chiar mi-a venit de plata 583 lei numai apa calda,iar restul blocului plateste maxim 100lei....
In eventualitatea unui raspuns,va multumesc anticipat!