Am fost azi si am intrebat. Suma de 5100 lei se imparte la 8 apartamente. 3 apartamente, adica cei ce suntem proprietari platim din buzunar,adica suma de 708.65 lei iar celelate 5 apartamente, adica cei ce stau cu chirie suporta statul costurile reparatiei. Multumesc frumos pentru ajutor tuturor! Multa sanatate va doresc!
Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament A.N.L. Mentionez ca anul trecut am cumparat acest apartament in rate pe 25 ani. In luna decembrie a anului 2022 centrala de scara s-a stricat de 3 ori. A fost nevoie de 3 interventii la centrala pentru a putea functiona. Aceste 3 interventii au costat 51 00 lei. Pe scara noastra din 8 apartamente doar 3 le-am cumparat in rate. Astazi am ramas ingrozit cand doamna de la asociatie ne-a zis ca acele reparatii in valoare de 5100 lei trebuie sa le platim numai noi astia 3 care am cumparat apartamentele. E normal asa ceva? Adica noi astia 3 sa platim reparatiile si ceilalti 5 sa beneficieze gratis??? Ori acele reparatii au fost facute numai pentru noi 3? Daca nu platim ce se poate intampla? Exista vre-o lege in care suntem obligati sa platim numai noi 3?? Astept un raspuns va rog frumos, ca suntem disperati!