avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate Miha_ella60

Activitate Miha_ella60

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dapix a scris:

Ce acord oare trebuia să vă mai ceară de vreme ce ați dat-o în custodia și ÎNGRIJIREA lor`??

Nu sunteți prejudiciată financiar cu nimic. DGASPC prin statul român se implică în îngrijirea persoanelor dizabile intenate în centre speciale.

Centrul/azilul de îngrijire primește niste ajutoare financiare de la statul român prin DGASPC pentru susținerea celui aflat în nevoie.

Mulțumesc de răspunsuri!
Nu știu ce v-a făcut sa trageți concluzia ca ma plâng ca as fi prejudiciată. Eu am pus o alta întrebare : dacă la cei 3000 se pot adăuga, legal celelalte sume, sau se completează cele doua cu o suma care reprezinta diferența pana la 3000.
Nu stiu ce azile știți de 7000, dar la pensia pe care o am eu cu soțul, operat pe cord deschis, fără alte venituri și 3000 este mult.
În plus, am și eu o vârstă, plus boli aferente!!!
Sănătate va doresc!
Bună seara !
Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și insotitor, dar pentru ca nu m-am putut ocupa de ea , am internat-o intr-un azil privat.
La internare aici mi s-a cerut sa facă ei card pentru pensia ei. Nu am acceptat. Am semnat un contract de 3000 de lei lunar. Tot ei au făcut dosar pentru insotitor , pe azil și primesc și acei bani.
Am aflat ca i-au făcut și de handicap, bani care tot pe ei s-au trecut ca să ii primeasca.
Întrebarea mea este
-pot beneficia de toți acești bani sau la cele doua sume, de insotitor și handicap , se completează suma pana la 3000 ?
E corect cum procedează, fără sa ți se ceara acordul, sau sa îți scadă din suma de 3000 banii din cele doua ajutoare ?