avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate Laura.Cristiana

Activitate Laura.Cristiana

Buna ziua!
Locuiesc in Targu Jiu si in urma cutremurelor de saptamana aceasta, cateva caramizi din cosurile de fum de pe bloc s-au desprins si au afectat cateva tigle de pe bloc. (Tin sa precizez ca locuiesc la parter). Ieri dupa amiaza vecinul de la ultimul etaj ne face semn sa venim la el. Adusese cu el doi baieti de la o firma de constructii de care nu am mai auzit până acum si ne-a spus ca trebuie sa punem toti bani ca sa schimbam acoperisul cu totul. A spus ca toti vecinii sunt obligati sa puna 4000 de lei pana luni. (Bani pe care eu si mai multi vecini nu ii avem). A spus ca daca nu punem banii o sa ne dea in judecata si o sa ne oblige sa platim. Situatia asta nu mi se pare corecta, mai ales ca noi stam la parter si pe cei de la etaj ii ajuta asigurarea de locuinta cu o despagubire pentru acoperis. Precizez si ca nu avem asociatie de proprietari si toate deciziile le-a luat vecinul de la etaj, fara sa se consulte cu noi. Ce pot sa fac in situatia asta? Exista si posibilitatea sa discutam la primarie pentru a ne ajuta cu o suma de bani pentru acoperis?
Multumesc frumos!