avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate IONUT041

Activitate IONUT041

Buna! As dori sa dezbat o succesiune,daca defucrul a decedat in Comuna Mociu Jud. Cluj si eu doresc sa fac succesiune in Judetul Cluj se poate sau trebuie sa fac succesunea in Comuna Mociu,din cate stiu este ca apare o lege ca poti face succesiune in Cluj,nu numai unde a decedat defuctul sau a intrat in vigoare! Va multumesc
Buna! Ma numesc Tibrea Ionut si mai am un frate vitreg de tata,mama are un apartament si in contraculul apartamentului este trecut si tata-l meu vitreg,deci cand a cumparat mama apartametul era casatorita cu el,tata-l meu vitreg a decedat dar mama nu a facut partajul,acuma eu v-as intreba fratele meu are drept la jumatatea apartamentului din partea tata-l lui si mai are drept si un sfert din partea mame-i noastre si eu am doar un sfert din partea mame-i,bineinteles,dupa deces si aici vine intrebarea oare mama poate sa faca ceva din puct de vedere juridic sa ne lase la amandoi jumate-jumate? PS. M-ar durea sa stiu ca fratele meu vitreg primeste aproape toata casa si nu o cauta deloc,nici nu-l intereseaza si pe deasupra mai are si datori vechi pe la creditori si eu care o caut sa ma aleg cu un sfert! Ce ma sfatuti sa fac ca sunt tare dezamagit? Va multuesc foarte mult!
Răspuns la discuția Stare civila - buletin, casatorie
Buna