avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate gusy2010

Activitate gusy2010

Am achizitionat de curand un apartament prin licitatie. Acum vreau sa-l vand, iar cei de la asociatie nu vor sa-mi dea o adeverinta in acest sens, pe motiv ca vechiul proprietar are datorii in suma de aprox. 21000 lei. Din cate stiu, in urma adjudecarii prin licitatie, apartamentul se ia liber de sarcini (deci nu se preiau datoriile de la asociatie). Ce se poate face in acest sens?
Am inteles ca se poate obtine o amenda administrativa data de procuror chiar inainte de a ajunge dosarul in instanta. Credeti ca este adevarat?
Care sunt posibilele circumstante atenuante pe care le-as putea avea?
Multumesc celor care mi-au raspuns. Daca mai sunt alte pareri, rog sa se posteze aici.
GabrielaA a scris:

Nu o sa se tina cont dar, pacat ca nu v-ati invatat minte.

M-am invatat minte, dar situatia care a dus la faptul ca m-am urcat baut la volat a fost neprevazuta, eram panicat si nu mi-am dat seama ca nu fac bine ce fac chiar daca am avut de mers cu masina doar 300-400 m pana la destinatie. Oricum este invatatura de minte... Va rog sa-mi spuneti daca sunteti sigura ca nu o sa se tina cont de prima abatere, eventual baza legala prin care rezulta faptul ca daca am fost reabilitat pentru o fapta, nu se considera urmatoarea abatere ca fiind a doua. Care credeti ca este pedeapsa minima pe care as putea sa o obtin? Multumesc!
In anul 1999 am fost reabilitat prin tribunal pentru o pedeapsa de 2 ani si 4 luni cu suspendare pe care am primit-o datorita faptului ca am condus fara permis. Dupa reabilitare am obtinut permisul de conducere. In luna octombrie 2008 am fost prins baut la volan, mi s-au recoltat probe de sange iar rezultatul a fost 1,3 mg/l. Intrebarea mea este daca la proces o sa se tina cont si de prima abatere pentru care am fost reabilitat. Este posibil sa primesc inchisoare cu condamnare sau cu suspendare? Va multumesc!