avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate Maria3023

Activitate Maria3023

Buna ziua !
Am o masina pe PFA in luna aprilie o fost reparat in valoare de 10000 de lei factura a fost facuta pe persoana fizica,pot sa decontezi pe firma .in luna aprilie nu am avut incasari asa de mari ca sa pot sa repar masina .am platit chas ca si persoana fizica.pe factura respectiva pot sa fac un dispozitie de plata sau un contract intre mine si pfa ca am reparat masina pe cont propriu si cand firma are bani o sa-mi restituie bani?
Buna ziua in cazul in care a murit sotul si din prima casatorie are un copil si el este mostenitor?
Buna seara prin contact de colaborare cum se calculeaza impozitul pe venit?se calculeaza anual sau lunar?daca este un contact de colaborare prestari servicii in valoare de 3000 lei cum se fac calcule ?
Buna seara tatal meu a murit anul trecut si prin testament a lasat un teren 2h pentru favoarea nepotului lui.dar nu exista un act de proprietar si nici carte funciara.In acest fel se poate sa mosisteneasca nepotul terenurile?

Fonduri Femeaia antreprenor se incadraza ?
Maria3023 a scris:

Buna ziua PFA poate sa obtina Start up Fonduri nerambursabile? Multumesc

Buna ziua PFA poate sa obtina Start up Fonduri nerambursabile? Multumesc
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

L a dosarul pentru infiintarea PFA-ului depuneti si fotocopie de pe carnetul de munca sau alte acte doveditoare privind activitatea dvs intr-un astfel de laborator.

Am fost angajat si inca sunt angajata.

Maria3023 a scris:

Da am carte de munca

Cornel Vasile a scris:

Aveti dovada celor 6 ani lucrati in acel laborator?

Da am carte de munca

Cornel Vasile a scris:

Aveti dovada celor 6 ani lucrati in acel laborator?

Buna ziua daca am absolvit asistent medical general (10 ani) si acum vreau sa deschid o firma PFA laborator tehnica dentara (si laborator de tehnica dentara apartine de sanatate) mentionez ca am lucrat 6ani intrun laborator de tehnica dentara ca si registrator medical.intrebarea mea este daca cu o diploma de asistent medical general pot sa deschid o firma de tehnica dentara (o sa am angajati de tehnicia dentari)multumesc