avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua daca am absolvit asistent medical general ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua daca am absolvit asistent medical general (10 ani) ...

Buna ziua daca am absolvit asistent medical general (10 ani) si acum vreau sa deschid o firma PFA laborator tehnica dentara (si laborator de tehnica dentara apartine de sanatate) mentionez ca am lucrat 6ani intrun laborator de tehnica dentara ca si registrator medical.intrebarea mea este daca cu o diploma de asistent medical general pot sa deschid o firma de tehnica dentara (o sa am angajati de tehnicia dentari)multumesc
Cel mai recent răspuns: Maria3023 , utilizator 11:02, 25 Februarie 2023
Aveti dovada celor 6 ani lucrati in acel laborator?
Da am carte de munca

Cornel Vasile a scris:

Am fost angajat si inca sunt angajata.

Maria3023 a scris:

Da am carte de munca

Cornel Vasile a scris:

L a dosarul pentru infiintarea PFA-ului depuneti si fotocopie de pe carnetul de munca sau alte acte doveditoare privind activitatea dvs intr-un astfel de laborator.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

L a dosarul pentru infiintarea PFA-ului depuneti si fotocopie de pe carnetul de munca sau alte acte doveditoare privind activitatea dvs intr-un astfel de laborator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa pentru service calculatoare AdrianM7 AdrianM7 Buna ziua, am 21 de ani, sunt student la zi si sunt angajat la norma de 6 ore/zi ca lucrator comercial intrun magazin de haine. As dori sa infiintez un PFA ce ... (vezi toată discuția)
Pfa, incadrare caen preducea preducea Buna ziua Pentru incadrarea in CAEN am nevoie de atestat intrun anumit domeniu. Am facultatea neterminata, diploma de BAC uman/filologie, insa voi fi angajata ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui laborator de tehnica dentara - patron fara diploma paulpol87 paulpol87 Buna ziua, Sunt student in anul 3 la tehnica dentara si doresc sa infiintez un laborator de tehnica dentara cu fonduri europene. Din informatiile de pe pagina ... (vezi toată discuția)