avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate nan.costica@yahoo.com

Activitate nan.costica@yahoo.com

Buna ziua. Am si eu o speta daca ma poate ajuta cu informatii mai precise. ( leges, nr, art. etc.)
Mentionez ca este vb de un cablu electric:
Sunt pers juridica si detin un spatiu comercial pe 2 nivele in concesiune cu vecinii cu perete comun pe 2 nivele de stanga si dreapta tot cu spatii comerciale in concesiune.
M-am extins cu spatiu comercial in spate cu vreo 10 m tot pe 2 nivele construind si o scara pe structura metalica ptr. a avea si o a doua intrare/iesire in cladire.
Vecinul, dar al doilea din dreapta de langa mine a inchiriat la o firma care acestia au tras un cablu de 380 (pentru alimentare un sistem de incalzire sub forma de perdea cu aer cald) de la tabloul electric care se afla la vecinul din stanga mea.
Acest cablu nu este aerian ci postat pe peretii cladirii mele implicit si a vecinilor mei. Totodata mentionez faptul ca nu mi am dat consimtamantul ptr acest cablu care mai trece si prin scara metalica.
Ulterior eu am mai concesionat o portiune de teren si am construit inca in prelungirea celor 7 metri inca aproximativ 8 m tot pe 2 nivele.
Am obtinut toate avizele de constructie enel, gaze , apa, cablu etc.
Acum acel cablu este ingropat in perete despartitor.
Eu doresc debransarea acelui cablu legal deoarece doresc refacerea scarii metalice si acest cablu imi este incomod. Eu nu pot face nimik ptr ca as fi dat in judecata de chiriasul care se foloseste de acest cablu.
Ce sa fac. Ajutati ma cu raspunsuri.