avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am si eu o speta daca ma poate ajuta cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am si eu o speta daca ma poate ajuta cu informatii ...

Buna ziua. Am si eu o speta daca ma poate ajuta cu informatii mai precise. ( leges, nr, art. etc.)
Mentionez ca este vb de un cablu electric:
Sunt pers juridica si detin un spatiu comercial pe 2 nivele in concesiune cu vecinii cu perete comun pe 2 nivele de stanga si dreapta tot cu spatii comerciale in concesiune.
M-am extins cu spatiu comercial in spate cu vreo 10 m tot pe 2 nivele construind si o scara pe structura metalica ptr. a avea si o a doua intrare/iesire in cladire.
Vecinul, dar al doilea din dreapta de langa mine a inchiriat la o firma care acestia au tras un cablu de 380 (pentru alimentare un sistem de incalzire sub forma de perdea cu aer cald) de la tabloul electric care se afla la vecinul din stanga mea.
Acest cablu nu este aerian ci postat pe peretii cladirii mele implicit si a vecinilor mei. Totodata mentionez faptul ca nu mi am dat consimtamantul ptr acest cablu care mai trece si prin scara metalica.
Ulterior eu am mai concesionat o portiune de teren si am construit inca in prelungirea celor 7 metri inca aproximativ 8 m tot pe 2 nivele.
Am obtinut toate avizele de constructie enel, gaze , apa, cablu etc.
Acum acel cablu este ingropat in perete despartitor.
Eu doresc debransarea acelui cablu legal deoarece doresc refacerea scarii metalice si acest cablu imi este incomod. Eu nu pot face nimik ptr ca as fi dat in judecata de chiriasul care se foloseste de acest cablu.
Ce sa fac. Ajutati ma cu raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:09, 27 Februarie 2023
Eu doresc debransarea acelui cablu legal

Contactati proprietarul spatiului si conveniti cu acesta modificarea
Daca dv intentionati extinderea ,ar trebui dv sa suportati c/v interventie instalatie electrica proiect tehnic,autorizatie,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc de locuințe (ap de proprietari ) dar fără asociație de proprietari constituita juridic sau nu Proprietar2017 Proprietar2017 Am un apartament cu 2 camere la etajul 1 ,apartament situat intr un bloc care de la revoluția și pana azi nu a făcut și nu face parte din nici o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! doresc sa înființez un restaurant , catering la ... ionut898 ionut898 Buna ziua!! Doresc sa înființez un restaurant , catering la parterul unui bloc de 6 nivele. Ma intereseaza ca inainte sa închiriez locatia si sa investesc o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, urmează să fac branșamentul electric la o casa. ... Wulfu' Wulfu' Buna ziua, Urmează să fac branșamentul electric la o casa. La dosar trebuie sa depun și acordul vecinilor. Branșamentul va fi unul aerian. Amplasarea ... (vezi toată discuția)