avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Marius37389

Activitate Marius37389

Bună ziua, am și eu o situație... ciudata/suspectă. În trecut m-am judecat cu mama copilului meu în vederea stabilirii domiciliului și a paternității (i-am făcut testul ADN copilului) toate bune și frumoase pana aici însă, când am vrut sa vad rezultatul testului de la dosar cu gândul sa-i verific autenticitatea personal la clinica (am avut motivele mele vreau sa fac asta) hârtia cu rezultatul testului e de negăsit, nu e la dosar, la dosar se afla doar hârtia pe care scrie ca rezulta din test ca sunt tatăl prezumtiv șanse 9.9999835 % dar eu vreau sa vad fizic hârtia trimisa de la clinica judecătoriei. Ce ma sfătuiți sa fac în cazul în care hârtia cu rezultatul testului nu se mai afla la dosar, dacă a fost vreodată... cu toate ca scrie clar ca se afla la fila x dar nu e deloc. Mulțumesc!
Asa voi face. Inca o intrebare, vreau sa merg singur la arhiva sa vad dosarul, cum procedez? Multumesc. O zi frumoasa.
Da, asa cum am spus am mai multe motive sa fiu suspicios. Eu sper sa ma insel dar am nevoie sa fiu sigur 100% . Intrebarea mea exacta era daca mama copilului ar fi avut acces la testul de la dosar cu ajutorul avocatului sau fara inaintea pronuntarii definitive (banuiesc ca testul se afla la dosar in momentul pronuntarii) eu nu am putut sa fiu prezent. Daca a modificat testul voi afla mai devreme sau mai tarziu. Multumesc inca o data. Pace in suflet.
Eu personal nu am vazut testul niciodata, mi-a spus doar avocatul prin telefon ca testul e pozitiv, copilul are 4 ani deja timp in care eu i-am platit pensie alimentara. Am spus unul dintre motive in mesajul anterior de ce sunt suspicios, altul ar fi ca mi-a spus chiar mama ca nu e al meu, inclusiv membrii familiei ei. De 5 luni nu mai platesc pensie alimentara si nici mama nu a mai vrut ajutorul meu pt ca mi-a spus ca nu e al meu... adica avea sens pt mine..., acum stie ca am o situatie materiala mai buna si vrea banii din urma spunand ca acum este al meu. Sunt derutat, nu stiu ce sa mai cred... vreau sa vad testul cu ochii mei sa merg la clinica unde l-am facut sa ma asigur ca nu e modificat. Stiu, suna ciudat dar nu stiu ce altceva sa fac pt moment. La registratura unde sa merg mai exact sa verific daca testul se afla la dosar? Procesul a avut loc in Bucuresti. Multumesc
Testul de paternitate nu e la dosarul care fost pe rol, mie mi sa spus de catre avocat ca testul este pozitiv dar cand am vrut sa verific a doua oara autenticitatea testului Acesta nu se afla la dosar si nimeni nu are un raspuns pt asta. Ea lucreaza intr-o clinica si stiu ca in trecut a fost judecata penal pt modificarea unor acte ce tinea de clinica respectiva si banuiesc ca a modificat rezultatul testului si am mai multe motive sa cred asta... exista posibilitatea sa fi avut acces la dosar sa ia testul sa il modifice cu ajutorul avocatului? :(

gi-jane2 a scris:

de la care dosar a disparut ?
Aveti proces in instanta ? Pt ce mai exact ?


1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procesul este incheiat... nu e de gasit testul de paternitate nici la dosar nici in alta parte...

Deci nu e normal sa nu fie la dosar?

Dapix a scris:

Ați studiat dosarul și n-ați găsit testul ADN anexat la dosar`? Dacă e adevărat ce spuneți puteți depune plângere penală direct la procuror, dar aveți grijă și studiați bine dosarul.

Mergeți la registratură si analizați bine fiecare filă din dosar.
Dacă credeți că nu vă puteți descurca singur, angajați un avocat să vă ajute.

Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am facut testul de paternitate pt un copil si retultatul a iesit pozitiv, toate bune si frumoase Pana acum. Insa cand am vrut sa vad si eu testul de paternitate cu ochii mei mi sa spus ca Acesta a disparut de la dosar... nu mai exista. Sa cred mama si avocatul pe cuvant? Exista posibilitatea ca mama sa fi avut acces la test inainte ca rezultatul acestuia sa se spuna in instanta ? Imi e teama ca a modificat rezultatul... iar daca eu sunt doar paranoic de ce nu se mai afla la dosar? E normal? As fi vrut sa il vad cu ochii mei si sa ii verific din nou autenticitatea (am multe motive sa fac asta) rog raspuns. Multumesc!