avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am și eu o situație... ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am și eu o situație... ciudata/suspectă. În trecut ...

Bună ziua, am și eu o situație... ciudata/suspectă. În trecut m-am judecat cu mama copilului meu în vederea stabilirii domiciliului și a paternității (i-am făcut testul ADN copilului) toate bune și frumoase pana aici însă, când am vrut sa vad rezultatul testului de la dosar cu gândul sa-i verific autenticitatea personal la clinica (am avut motivele mele vreau sa fac asta) hârtia cu rezultatul testului e de negăsit, nu e la dosar, la dosar se afla doar hârtia pe care scrie ca rezulta din test ca sunt tatăl prezumtiv șanse 9.9999835 % dar eu vreau sa vad fizic hârtia trimisa de la clinica judecătoriei. Ce ma sfătuiți sa fac în cazul în care hârtia cu rezultatul testului nu se mai afla la dosar, dacă a fost vreodată... cu toate ca scrie clar ca se afla la fila x dar nu e deloc. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AlexandruMarius88 , utilizator 09:29, 6 Aprilie 2024
Ce hartie vreti sa vedeti? La dosar se depune de la INML rezultatul testului, nu se face testul de o clinica.
Vreau sa vad testul de paternitate fizic, atâta tot, și se pare ca îmi e imposibil. Corectez, testul ADN sa făcută mina minovici nu la clinica, la dosar trebuia sa fie o copie a acestuia și nu este, dacă a fost Vreodată...
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2024
AlexandruMarius88, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. am facut testul ... Marius37389 Marius37389 Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am facut testul de paternitate pt un copil si retultatul a iesit pozitiv, toate bune si frumoase Pana acum. ... (vezi toată discuția)
Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii user369 user369 In tara noastra sunt 2 centre de testare ADN, cel de la Bucuresti la institul Mina Minovici si in Brasov la clinica privata Medo,din cate am inteles este ... (vezi toată discuția)