Sunt profesor, am posibilitatea să ies la pensie, aș dori să fac asta însă să mai rămân în sistem până duc actuala clasă la finalul ciclului gimnazial. Evident că dacă ies la pensie voi trece la plata cu ora și aș dori să știu care este procedura birocratică. Școala va da orele vacante în momentul ieșirii la pensie și dacă nu le va lua nimeni rămân eu pe ele sau nu este obligatoriu să fie date vacante ci doar ca eu să fiu plătit diferit adică de la salariu normal la plata cu ora???? Mulțumesc pentru răspuns!
Am o cunoștință în arestul IPJ. Împreună cu alte trei persoane au făcut un cumul de infracțiuni, în complicitate. Evident că fiecare din cele patru persoane și-au angajat câte un avocat, chiar și doi. Întreb: are voie avocatul uneia din cele patru (coordonatoarea principală a infracțiunilor) să meargă peste cunoștința mea în arest, să o amenințe în fel și chip, inclusiv cu înscrisuri din dosarul cunoștinței mele (că nu ar avea nicio relevanță) și să pună presiune pe ea într-un mod șantajabil și umilitor?
Sunt președintele unui ONG înființat în anul 2007. În CO al clubului mai sunt doi membri fondatori cu calitatea de vicepreședinte și respectiv de secretar. Problema cu care mă confrunt de ani de zile este că la toate solicitările mele de a ne întâlni la Adunările Generale prevăzute în statut sau la alte întâlniri pentru diverse aspecte contextuale răspunsurile lor au fost de fiecare dată, nu, nu putem, suntem ocupați, nu avem timp etc. Ce pot face, fiindcă am nevoie de oameni care să se implice, nu le cer prea mult decât să ne vedem și să dezbatem, să luăm anumite măsuri etc? Îi pot schimba, dacă da, cum? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!