avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate Calmate18

Activitate Calmate18

Daca matusa si mama au cumparat impreuna acest apartament din Timisoara in 1997 deci cu mult timp inainte ca matusa sa se marite cu acest sot in 2012,nu pricep de ce acest sot are parte din acest apartament din Romania? Matusa a trait cu el din 2012 pana in 2017 cand matusa a murit, Daca matusa si mama au cumparat impreuna de ce nu este pentru mama mea totul?
Sotul matusii comunica foarte greu si din cate am inteles matusa i-a facut act de vanzare pentru ceea ce avea ea deci el este proprietar nu mostenitor aici in America.
Da au au facut si in America pentru ca aveau bunuri in America dar mama si matusa nu au avut bunuri in USA.
Am intrat in contact cu o avocata care a avut caz similar cu al nostru. Mama si matusa nu au avut proprietati in America si nici un avocat din USA nu deschide Probate daca nu este nimic de impartit.
Mama si matusa mea au un apartament in Timisoara. Amandoua au murit in Statul Florida,USA. O avocata din Timisoara mi-a scos CF si imi spune ca succesiunea se face unde au murit ele. Dar ele aici in America nu au bunuri de impartit absolut nimic. Avocatii cu care am vorbit imi spun sa se faca succesiunea in Romania unde au bunuri de impartit. Ce pot sa fac? Chiar nu pricep cei din Romania ca atunci cand persoana decedata nu are bunuri aici in USA nu se face succesiune?De unde sa le dau eu act de succesiune din Statul Florida unde ele au murit daca nici un avocat nu imi face succesiune pentru persoane decedate care nu au bunuri de impartit?