avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate bocanceag@gmail.com

Activitate bocanceag@gmail.com

Sunt conștient,dar la rar nu verifica veridicitatea kilometrilor,acum nu stiu ce sa fac,cel mai probabil îl voi da in judecată,oricum cu mașina nu mai am ce face,costa prea mult reparațiile și am pierdut deja 6000 euro,macar stiu ca am încercat!
Pai nu trebuie sa demonstrez ca i-a dat el,cu toate ca am raport din Olanda care spune ca mașina a fost exportata din Olanda pe data de 19 Decembrie și avea la bord 277 mii km,doar ca el a garantat pe factura ca acei km din bord sunt reali,și din câte am vorbit cu avocatul,vânzătorul e răspunzător chiar dacă i-a dat el sau nu!
Revin,am avut o discuție cu un avocat,sunt foarte multe premize de la care se poate pleca,am obținut și o constatare de la service autorizat,după citirea cu ajutorul testerului și defectele găsite,totul ștampilat ,in care spune ce s-a găsit și o diferenta de 70000 km fata de cei din bord
Eu m-am gândit la toate variantele ,la mine nu a putut fi problema,mașina a avut schimbat in service autorizat pompa apa ,distribuție,filtre și ulei,ca atunci când cumperi o mașina, din ce știu,km reali se pot vedea și din ecu,și se poate face cu ajutorul unui tester la reprezentanta,pentru a avea zi un raport de la un service autorizat,nu doar cele din Olanda,iar in ceea ce privește defecțiunea motorului,la fel am obținut un deviz și o nota de constatare de la service autorizat cu problemele de la care s-a defectat mașina!
Mașina a trecut rar,parea totul in regula când am
cumpărat ,eu am mers 1000 km cu mașina,dar după s-a defectat,și nu a mai pornit,piston topit,chiuloasa distrusă,supape îndoite,nu s-a intervenit la motor după ce am cumpărat-o si pana s-a stricat,si mai este problema km,aceasta are cu 70000 mai mult decât e trecut pe factura!
Multumesc,credeți ca niște rapoarte din Olanda ,in genul car vertical pot fi folosite de asemenea ca proba?
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati din motor au distrus și turbina,au ajuns pe evacuare,practic e praf! Când am cumpărat mașina aceasta avea 205000 scriși pe factura,garantați de dealer ca sunt reali,am făcut și un raport car vertical,km păreau reali,dar după ce mașina s-a defectat,am verificat mai amănunțit,am aflat ca după ce a intrat in tara avea 277.000 km. Ce as putea sa fac in aceasta situație? Am încercat sa găsesc o amiabila cu dealerul auto,dar nu am ajuns la un acord,ce ma sfătuiți sa fac? Credeți ca il pot da in judecată?