avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ...

Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati din motor au distrus și turbina,au ajuns pe evacuare,practic e praf! Când am cumpărat mașina aceasta avea 205000 scriși pe factura,garantați de dealer ca sunt reali,am făcut și un raport car vertical,km păreau reali,dar după ce mașina s-a defectat,am verificat mai amănunțit,am aflat ca după ce a intrat in tara avea 277.000 km. Ce as putea sa fac in aceasta situație? Am încercat sa găsesc o amiabila cu dealerul auto,dar nu am ajuns la un acord,ce ma sfătuiți sa fac? Credeți ca il pot da in judecată?
Cel mai recent răspuns: bocanceag@gmail.com , utilizator 12:09, 4 Martie 2023
da, il puteti da in judecata si puteti sa ii faceti si plangere penala pt inselaciune
Multumesc,credeți ca niște rapoarte din Olanda ,in genul car vertical pot fi folosite de asemenea ca proba?
pot sa intreb cum ati circulat cu masina avand motorul in starea pe care o descrieti? mie mi se pare ca ati calat motorul. plus ca n-ar fi trecut de RAR
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2023
adriandimitriu, utilizator
Dealerul nu este responsabil pentru cum ati intels dv sa utilizati vehicolul ,daca ati asigurat la timp calitatile si cantitatile de consumabile aferente marcii auto
mmm si la noi au gresit, adica pe car vertical a iesit un raport gresit.

bocanceag@gmail.com a scris:

Multumesc,credeți ca niște rapoarte din Olanda ,in genul car vertical pot fi folosite de asemenea ca proba?

Alte discuții în legătură

Raspunderea patrimoniala costin romica costin romica Utilizez masina de serviciu si in urma cu cateva luni am constatat ca motorul a inceput sa consume ulei. Masina a fost dusa intr-un service pt. ... (vezi toată discuția)
Masina cu vicii ascunse de vanzator Petre Cernatoiu Petre Cernatoiu Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost ... (vezi toată discuția)
Motor stricat la 27.000 km, reprezentanta land rover ridica din umeri land-rover land-rover Am un autoturism Land Rover an 2020 cu motorul stricat la 27.000 km. Autoturismul se afla in primul an de garantie. Service-ul autorizat Land Rover da din ... (vezi toată discuția)