avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Masina cu vicii ascunse de vanzator
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Masina cu vicii ascunse de vanzator

Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost lovita,intretinerea nu a fost facuta cum trebuie, vanzatorul negand tot, mai pot face ceva, multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: robo , utilizator 15:47, 17 Iunie 2020
Puteti formula fie o actiune estimatorie (pentru a se diminua pretul vanzarii), fie o actiune redhibitorie (urmarind rezoluțiunea vânzării), ambele fondate pe viciul ascuns al
bunului!
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati achizitionat vehiculul fara verificare tehnica in unitate autorizata,va fi greu sa demonstrati existenta defectiunilor la momentul achizitiei auto
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Există o mare probabilitte ca în cursul rulajului autoturismului să mai descoperiți și alte vicii care nu se puteau depista nici la o verificare amănunțită la service.
ing. Ioan Ciobanu
Multumesc frumos tuturor pentru raspuns.
Am inteles, data viitoare o sa fiu mai atent!

Intervin in discutie:
Exista vreo cale cat de cat sigura sa te protejezi de aceste vicii la momentul cumpararii?
Ce ati recomanda?

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină cu kilometrajul modificat. ce pot face? Imperator12 Imperator12 Buna searaam cumparat o masina cu km modificati.la o săptămână de la cumpararea masinii am intrat pe un site de verificări auto si am observat ca la ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Am luat țeapă cu o mașină, are motorul praf. Îmi pot recupera banii? Ionut245 Ionut245 Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o ... (vezi toată discuția)