avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Motor stricat la 27.000 km, reprezentanta Land Rover ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Motor stricat la 27.000 km, reprezentanta Land Rover ridica din umeri

Am un autoturism Land Rover an 2020 cu motorul stricat la 27.000 km. Autoturismul se afla in primul an de garantie. Service-ul autorizat Land Rover da din umeri si zice ca nu au motor pe stoc si nu pot nici sa imi ofere un timp estimativ. Autoturismul este de 45 de zile in service. Defectul a aparut la mai putin de 3500km de la prima revizie efectuata la ei in service. Revizia a fost efectuata conform indicatiilor din aplicatia masinii si a avertizarii din bord.

Ce se poate face legal in acest caz? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
land-rover, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian_3 , utilizator 19:32, 27 Martie 2023
Sesizari ANPC dacă masina e cumpărată de o persoană fizică ,notificare facuta prin avocat către dealer,eventual proces.
Buna ziua,

Si eu am avut aceasta problema cu un Land Rover Discovery Sport 2016. Masina am cumparat-o noua cu 0 km la bord din reprezentanta Land Rover din Timisoara si am facut toate reviziile la service-ul reprezentantei.
Coincidenta face ca recent, la 90.000 km s-a defectat turbina si intreg motorul masinii.
Puteti va rog sa-mi spuneti cum s-a rezolvat problema? Deoarece eu stau foarte serios pe ganduri daca sa vand masina in starea ei actuala, cu motorul defect, sau sa fac reparatiile necesare si sa incerc sa vand masina ulterior, cu riscul deprecierii pretului acesteia datorita schimbarii motorului.

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Land rover discovery - problema motor schimbat sebi80 sebi80 Buna ziua, Adresez aici o situatie cu care ma confrunt in ultimii doi ani vizavi de o masina si anume: In anul 2019 am achizitionat in sistem leasing ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)