Buna ziua! In 2021 am cumparat o masina noua din reprezentanta, garantia fiind valabila pana in vara acestui an. In toamna anului trecut am avut prima problema grava cu masina, cand s-a oprit in timpul mersului cu viteza, fiind pe un drum national. Masina a fost tractata pana la service, iar acolo mi-au spus ca lantul de distrubutie s-a rupt, aceasta defectiune fiind o problema din fabrica (ulterior am citit ca in alte tari au fost masinile rechemate pentru remedierea problemei). A doua problema grava a fost luna trecuta, de data aceasta masina nu se mai accelera, iar pe teava de esapament a iesit mult fum dens si alb. Din nou, masina a fost tractata la service, problema de aceasta data fiind turbina. Masina nu are nici 80 mii km, inclusiv domnul de la reprezentanta mi-a spus ca nu a fost normal ca s-a intamplat asta asa devreme, banuiala mea fiind ca a fost tot o problema din fabricatie. In cele din urma, am recuperat masina din service, iar pe drum la nici 5 km de cand am plecat mi-a aparut in bord eroare defectiune motor. Mentionez ca dupa reparatie, mi-au facut si revizia anuala. In plus, masina a fost tractata gresit de fiecare data, cutia de viteze este automata, dar nu a fost pusa pe neutru pentru ca nu au stiut cum, practic a fost tarata pe platforma. Avand in vedere cele de mai sus, eu nu mai pot avea incredere in reparatiile facute in service-ul reprezentantei, iar valoarea masinii cu siguranta a scazut mai mult decat era normal. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce pot face pe cale legala in aceasta situatie care mi-a provocat multe inconveniente (bani cheltuiti in plus pe drumuri, concediu neplanificat, masina inchiriata, plus ca cel mai grav lucru este ca mi-a fost pusa viata in pericol, ambele probleme s-au intamplat pe drumuri nationale, avand viteza). Multumesc!