Buna ziua, ca un feedback. s-a facut succesiunea din partea tatalui, si am primit 50% din garsoniera ( rezerva succesorala) si 100% din autovehicul ( care nu era in testament). Succesiunea din partea bunicii nu s-a facut inca, voi face acuma. Nu va afecta succesiunea dupa tatal meu, acela este incheiat definitiv.
Bună ziua.
În școala fiicei mele fiecare oră se ține în altă sală, clasele neavând propria sală. Din aceasta cauză echipamentele de sport, de desen si cărți se țin in dulapuri pe hol, care se închid. De anul trecut, dulapul fiicei mele este stricat, acolo aruncă și câțiva băieți echipamentul lor sportiv, unii chiar și gunoiul. Ceea ce noi am comunicat verbal de mai multe ori către doamna diriginte si domnul director. Nu s-a remediat. Acum că au venit înapoi copiii din vacanță a constatat fiica mea ca i-a fost furat echipamentele. A sesizat la profesoara de desen și a fost răsplătit cu nota 4, deși a împrumutat ustensile și a predat un desen.
Am vorbit cu noul domnul diriginte și răspunsul lui a fost ca nu a fost sesizat în scris.
Aș dori să fac o reclamație sau sesizare ca să fie reparat dulapul și să se facă o anchetă pentru echipamentele lipsă ( cel mai probabil nu se vor găsi dar așa a recomandat dirigintele ). Unde trebuie să semnalez în scris?
A murit bunica mea (mama tatalui) si a murit si tatal meu la scurt timp fara sa fi fost facut procesul de succesiune dupa bunurile lui bunica.
Tatal meu a avut o garsoniera pe care printr-un testament unde a recunoscut partea mea de rezerva succesorala.
Intrebarea mea este:
Pentru calculul rezervei succesorale vor fi luate in considerare si bunurile lui bunica mea ( pentru care inca nu s-a facut procesul de succesiune) sau doar pentru acele bunuri pe care detinea tatal meu in momentul decesului?