Buna ziua.
Am un dosar pe rol (
[ link extern ] .
Pe scurt, am lucrat timp de 10 luni la o firma mica si nu am primit salariul, am fost si la itm si firma a fost amendata de ITM, dar eu tot nu mi-am primit banii asa ca am apelat la instanta. In instanta am oferit dovada scrisa de la ITM ca nu am primit banii desi contractul a fost inregistrat si platile la stat au fost facute.
Judecatorul pare foarte nepasator de situatie asa cum a fost de la inceput si amana de 5 ori cazul. Exista vreo limita? Cum e posibil asa ceva intr-o tara ce se considera europeana?
Firma fiind una foarte mica ii ofera timp angajatorului sa lichideze firma/sa mute banii, etc. Asadar cu fiecare zi care trece, sansele mele sa imi recuperez banii se fac din ce in ce mai mici spre inexistente.
Cum poti ca si judecator sa ai decizia de la ITM ca omul nu si-a primit banii, dar sa fii atat de nepasator si sa amani de atatea ori? Mai trebuie sa mentionez ca am asteptat oricum aproape un an sa imi intre dosarul pe rol?
Se poate face ceva in situatia asta? Si intrebare offtopic, asa ii protejeaza de obicei justitia pe cetateni in tara asta?
Multumesc anticipat!