avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate Andr3i2023

Activitate Andr3i2023

După ce am facut amiabilă cu fosta pentru programul de vizita a fetei (toate vizitele încep și se încheie la domiciliul mamei ) și ea între timp daca își reface viata și își schimba domiciliul la o distanta de 25 km . Ce pot sa fac ? (Fetita este la gradinita ,primul an și nu prea se duce .
fosta și actualul încearcă sa ma îndepărteze cât mai mult de fiică-mea
Recent am avut o discuție cu ei despre faptul ca nu mi se respecta programul de vizitare voi merge și la protecția copilului.
Luna Martie am putut sa îmi iau fata în cele 2 week-end uri din amiabilă .
Ce pot sa fac în caz ca fosta își schimba domiciliul !?

Mulțumesc anticipat

Câteva probe am , pentru :
-faptul ca fata nu se duce la grădiniță , ce pot sa fac
Mulțumesc frumos
gi-jane2 a scris:

La un executor judecatoresc si ii puteti face si plangere penala pt nerescpectarea masurilor de încredințare. Faceti-va probe

Bună ziua , aș avea nevoie de câteva îndrumări . Au trecut 2 ani decând am finalizat o căsnicie de 9 ani , fara ca noi sa fim căsătoriți, rezultând un copil de nota 10. Acum fix 2 ani am fost amandoi la judecătorie pentru custodia fetei , eu am fost de acord sa semnez amiabilă fără sa mai ajungem la proces (am fixat un program de vizitare și cu o suma se 1000 lei pensie alimentară ) , am plătit câteva luni , după am început sa redevenim o familie (stam la o distanta de 1.5 km , eu am un apartament cu 2 camere și ea o garsoniera. Veneam de la servici direct la garsoniera și viceversa , mergeam cu ele la cumpărături, ieșeam la restaurant . Aveam activități precum o familie, inclusiv contact sexual ) , observând lucrul asta am încetat sa ai mai trimit acea pensie alimentară ... Între timp fosta și a făcut relație , a rămas însărcinată , și ma dat în judecată și mi sa pus poprire . Nu respectă programul de vizitare a copilului , când trebuie sa iau fata îmi baga câte o replică de gen "nu pot sa îți dau fata ca este răcită". Eu în 6 luni de zile nu am putut s-o vad pe fata mai mult de 15 min , numai zic ca fata nu a fost mai mult de 7 zile la grădiniță de la începutul anului până acum .
Pe lângă asta o influențează pe copil de față cu mine , ea și actualul ma provoacă și mi au impus . Tot timpul miam păstrat calmul când am avut conversații cu ei .
Eu cu fata am o legătură foarte puternica și de nedespărțit (fosta și actualul încearcă sa ma scoată afara din viata
fetei ) .
As avea nevoie de un sfat , de o îndrumare la cine sa apelez sa pot sa îmi vad fata conform programului de vizitare .
Va mulțumesc anticipat