avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate sibell

Activitate sibell

buna....am aflat explicatia celor de la administratia finaciara......amenda este din 2002 deci chitanta prin care dovedesc ca am platit este prea veche deci nu mai este valabila iar amenda s-a prescris intre timp......dar la ei in sistem (pt ca s-au infiintat in 2004 sau ceva de genu') aceea amenda nu este prescrisa....#-o .......deci ei mi-au oprit banii pentru o amenda pe care am platit-o si care s-a si prescris + penalitatile aferente si nu pot sa demonstrez ca am platit pentru ca acea chitanta nu mai este valabila (daca se poate spune asa ceva despre o chitanta)......#-o....#-o....#-o ......este incredibil.......
uite la cursul euro nu m-am gandit este foarte posibil sa ma fi pacalit si acolo....o sa ma duc luini sa mai vb o dat cu ei sa imi explice de ce nu mi se pot returna acei bani desi sunt banii mei......
multumesc pentru raspuns.....o sa merg cat de curand sa mi se mai explice inca o data de ce nu mi se da si diferenta de bani si eventual o sa cer sa vorbesc cu directorul institutiei.....va tin la curent...:)
buna...am si eu o problema: anul trecut am inmatriculat o masina pentru care am platit taxa de prima inmatriculare in jur de 3500 ron....anul acesta am facut cerere sa mi se inapoieze diferenta dintre acea taxa si taxa actuala...inainte de aprobarea cererii am platit absolut toate taxele si impozitele pe care le aveam pentru a nu mi se opri din banii pe care ii primeam inapoi.....cand ma duc sa imi iau banii surpriza di 1800 ron imi dau doar 1400 ron pt ca au gasit ei o amenda din 2002 care se pare ca nu aparea platita.....din fericire am gasit chitanta am fost cu ea si le-am demonstrat ca era platita din 2002....au zis sa iau cei 1400 ron si sa astept sa mi se aprobe si diferenta.....dupa doua saptamani m-am dus sa intreb cand mi se va da si diferenta si ce sa crezi?.......cei de la circa finaciara imi spun ca nu imi mai pot da banii inapoi ca aceea amenda s-a prescris sau ceva de genul asta si ca nu au cum sa imi dea aprobare sa imi iau si diferenta de bani inapoi......acum nu stiu ce sa fac...unde sa fac o reclamatie pt ca nu e posibil sa nu mi se dea banii care mi se cuvin prin lege......daca stie cineva ceva in legatura cu aceasta situatie si m-ar putea ajuta i-as fi foarte recunoscator......poate ii mai putem ajuta si pe altii care au patit la fel....nu e posibil sa isi bata joc de noi pe banii nostri......multumesc