Buna seara!
Am o intrebare si sper sa ma puteti ajuta,lucrez in cadrul unei agentii de turism respectiv o companie care ofera servicii atat de handling,check-in si ticketing in aeroportul cluj napoca!problema mea consta in faptul ca vreau sa mi dau demisia de la acesta firma datorita unor serii de neintelegeri cu sefa mea,unele dintre acestea ar fi legate mai exact de nerespectarea unor clauze din contract si anume plata orelor suplimentare,zilele libere,orele de noapte care nu sunt si ele platite ,zile de weekend,salarizare dupa cat esti de simpatica daca ma intelegeti pt ca sunt 3 colege in birou incadrate pe acelasi post dar salarii avem dupa simpatii si nu conforma contractului si actului aditional de marire a salariului pe care l am semnat si de la care nimeni nu are nici o copie sau ce sa mai zic de fluturasii de salariu,care sunt inexistenti!
intrebarea mea este ca pot pleca fara sa mai raman in preavizul de 15 zile care imi este trecut in contract?,o alta neregulalitate ar fii ca ma grabit sa semnez contractul in alb,asta dupa ce mi au pierdut toate actele si a trebuit s ale aduc de cateva ori,nu am carte de protectia muncii cum au ceilalti colegi,iar ei nu au celalat exemplar dupa contractul meu de munca,deci ar fi doar 2 exemplare unul la mine si unul cred ca la fortele de munca caci ei nu au, am aflat de la contabila firme care tot imi cere sa i duc exemplarul care e la mine si nu inteleg pt ce ar avea nevoie?i!