avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate AvramG2102

Activitate AvramG2102

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua - am depus reclamatie la primaria capitalei si la firma care mi-a dat acea zis amenda. In instanta nu am reusit nimic, nici macar n-am trecut de registratura - pentru ca acea hartie nu este o contraventie, nici macar n-am inteles exact ce valoare juridica are. Cert este ca instanta nu o ia in considerare - nu poate fi contestata. Dupa mailuri repetate trimise catre cele 2 parti implicate l am primit un raspuns pe mail prin care mi s -a spus ca fapta mea a fost transformata din amenda in avertisment ... ceva de genul acesta a fost exprimarea. Nu am platit nimic nicaieri pentru acest abuz si inca sunt de parere ca aceasta practica este o nesimtire !!
Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un sfat, cum as putea contesta o Nota de constatare data de PARKING BUCURESTI SA? Am primit aceasta nota de constatare intr o parcare îngrădite, cu bariere, lângă Romexpo. Am parcat în locul respectiv achitând taxa în numerar unui reprezentat al parcării, care nu mi a eliberat bon fiscal. Când am revenit la autoturism am găsit nota de constatare în parbriz, cu sanctiune 200 de lei - plătită către primăria municipiul București. Am mers la judecătoria sector 1 pentru a depune o contestație, iar acolo am aflat ca aceste note de constatare nu pot fi contestate în instanta (?!?!?). Ce este de făcut în acest caz? Unde pot cere soluționarea? Primăria îmi spune ca sunt bună de plata, neavând bon. Nu exista metoda de plata în numerar, decât asa cum am procedat eu. Nota de constatare nu este data de politia locala, ci de angajații primărie, care sunt denumiți " echipa ....", fara martori, fara nume, fara posibilitatea de a contesta.
Va multumesc