avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate Valentin94

Activitate Valentin94

Sper sa fie schimbari.
Aceste animale trebuie sa ai spatiu pentru ele.Si multi coboara cu liftul prin urmare sunt cheltuieli curent si service lift.Mai apoi ies afara si arunca gunoi excremente sunt cheltuieli in plus pentru primarie.
Este clar ca cine detine animale stie ca are cheltuieli vaccini,hrana,control veterinar.Prin urmare trebuie sa achite si asociatiei pentru intretinerea lor sau la modul curățenie locala la primarie.Este ceva firesc nu este ceva contra animalelor dar trebuie sa le creezi conditii si animalelor.
Buna ziua
O intrebare
Proprietarii care detin caini si pisici la bloc trebuie sa achite taxa suplimentare pentru intretinere?
Exista lege pentru care reglementeaza detinerea animalelor la bloc cu extra taxa.
Toate sau aranjat in timp.
Sa consultat si sa verificat toate.
Nimeni nu face ce vrea El doar cu acordul proprietarilor.
Si in toate avem teansparenta.

Suntem un bloc nou cu 44 de apartmente.Este important organizarea si receptivitatea proprietarilor.Pentru fiecare acord si participare pe alocuri sun in particular sa fie imlicat.Intrarea in bloc este ca intrarea in apartament si prin urmare daca o sa facem modernizari va creste si valoareaapartamentelor.Cominicarea,punctualitatea,increderea si respectul peste cheia a tuturor adunari si acorduri.
Dureaza ceva timp dar satisfactia este enorma ca facem ceva.
Si am facut multe..
Buna ziua
Exact este nevoie de 2/3 din numărul proprietarilor.
Suntem la finala din 3 firme am ales 1 raport preț -garantie.
Prin urmare vineri ne montează camerele.
Multumesc pentru raspunsuri.
Am reusit pana in present un 50+ 1 la suta sa semneze ne mișcăm foarte rapid.deocamdata pe etaje nu punem vedem cum se derulează situația.
Dar mai citesc ce ați scris anterior găsesc ceva potrivit mie.mulțumesc
Am înțeles
Dar aceste camere video vor funcționa cu SD card (card de memorie) și vor fi privite doar in caz de urgență la act de vandalism in special in lift deoarece se lasă gunoi în lift,se rup butoane in lift.
Și dorim sa punem camera in lift.
Buna ziua
O întrebare dorim sa montam 3 camere video la bloc la intrare2 și una în lift(acte de vandalism se petrec).Care este acordul(număr,procente)proprietarilor de a instala camere video.
Mulțumesc
Buna ziua
Deocamdată le-am scris la asociația Urbica cu achitarea corecta a sumelor de plata.Inca nu mi-au răspuns dar o vor face.Se consulta și ei cred.
Buna ziua
O întrebare se poate face asigurare pe intreg blocul.
Cu este asigurare obligatorie la locuințe (apartamente) și asigurări facultative exista sa faci asigurare pe tot blocul.in caz de cutremur,incendiu,calamități naturale și nu numai.