avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua O întrebare se poate face asigurare pe ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua O întrebare se poate face asigurare pe intreg blocul. ...

Buna ziua
O întrebare se poate face asigurare pe intreg blocul.
Cu este asigurare obligatorie la locuințe (apartamente) și asigurări facultative exista sa faci asigurare pe tot blocul.in caz de cutremur,incendiu,calamități naturale și nu numai.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:05, 15 Iulie 2023
Nu se poate incheia asigurare per imobil de locuit in comun deoarece constructia este alcatuita din parti private=
apartamente/spatii cu destinatia de locuinta si parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pentru locuinte araoil araoil nu prea stiu, cat de obligatoriu este asigurarea de locuinte la noi si care sunt urmarile daca nu te asiguri.agentii care iti bat zilnic la usa, nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Terasa blocului etajul 4 ploua clau01 clau01 pot beneficia de asigurarea obligatorie de 20 e daca stau la etajul 4 , nu am acoperis sarpanta si a inceput sa imi ploua in casa .Am gasit asta Asigurarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pentru locuintele nereceptionate de benficiar Emil Lasconi Emil Lasconi Buna ziua, Am o intrebare legata de asigurarile obligatorii pentru locuinte si anume daca acestea sunt obligatorii pentru locuintele nefinalizate de ... (vezi toată discuția)