avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... terasa blocului etajul 4 ploua
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

terasa blocului etajul 4 ploua

pot beneficia de asigurarea obligatorie de 20 e daca stau la etajul 4 , nu am acoperis sarpanta si a inceput sa imi ploua in casa .Am gasit asta Asigurarea obligatorie a locuintei acopera doar riscurile de cutremur, alunecari de teren si inundatii (ca fenomene naturale). Pentru acoperirea altor riscuri cum ar fi: incendiu, explozie, furt sau daca locuiti la bloc si va inunda vecinii, va trebui sa achizitionati si o polita de asigurare facultativ
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:44, 25 Ianuarie 2012
Optiunea incheierii de asigurare obligatorie sau facultativa este conditionata de hotararea proprietarului apartamentului
Incheierea unei asigurari facultative a locuintei indeparteaza obligatia existentei asigurarii obligatorii a locuintei
Infiltratiile apei din apa pluviala nu este acoperita de polita obligatorie a locuintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua clau01 clau01 locuiesc la etajul 4 al unui bloc, din cauza fenomenelor naturale de afara (ploi) a inceput sa imi ploua in casa . Intrebarea mea este daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Asigurarea apartamentelor in 2016 lily_nic lily_nic Buna, As vrea sa stiu daca imi fac asigurarea facultativa la apartament, full, mai trebuie sa o fac si pe cea obligatorie? Este absurd... din moment ce sunt ... (vezi toată discuția)
Asigurare apartament obligatorie + suplimentara C198010 C198010 Am un apt la ultimul etaj in Constanta. In urma ploilor torentiale apa a patruns in apartament prin tavan, producind pagube imense. Asigurare imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)