avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate Aalexandreea

Activitate Aalexandreea

Am fost la ghișeu, am depus ordonanta si dovada si mi au spus sa revin după 5 zile
Mulțumesc, dna. avocat!
Prin urmare, conform articolului menționat de dvs., ar trebui ca permisul sa fie restituit deoarece nu am prelungit dovada cu drept de circulație (au trecut 8 luni de la accident)?
Mulțumesc pentru informatiile oferite.

Am fost in audiență la procurorul de caz și mi-a comunicat ca este clasat dosarul din ianuarie
Astăzi am primit ordonanta de clasare prin mail. Am făcut o cerere in acest sens
Bună ziua!
Am avut un accident pe data de 18.09.2022, cu vatamare corporala. Victima nu a depus plângere. Dosarul este clasat din luna ianuarie dar nu am primit instiintarea acasă. Ce este de facut?
În perioada aceasta , eu nu am înnoit dovada, deci nu am mai condus,acele luni sunt luate in considerare sau mi se suspendă permisul dupa ce merg cu documentele ( cand le primesc) la serviciul rutier?
Mulțumesc!
Bună ziua!
În luna septembrie, 2022 am avut un accident cu masina , rezultând vatamare corporala din culpa, din vina mea. Persoana respectiva nu a depus plângere.
Dosarul este clasat din ianuarie 2023. Dar nu am primit nicio înștiințare. Cat considerati ca mai durează până primesc acasă aceasta înștiințare?
Mentionez ca, am întrebat la parchet in februarie si mi a s a comunicat sa mai astept ca primesc acasă documentele si ca dosarul este clasat.
Mulțumesc!