avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! În luna septembrie, 2022 am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! În luna septembrie, 2022 am avut un accident cu ...

Bună ziua!
În luna septembrie, 2022 am avut un accident cu masina , rezultând vatamare corporala din culpa, din vina mea. Persoana respectiva nu a depus plângere.
Dosarul este clasat din ianuarie 2023. Dar nu am primit nicio înștiințare. Cat considerati ca mai durează până primesc acasă aceasta înștiințare?
Mentionez ca, am întrebat la parchet in februarie si mi a s a comunicat sa mai astept ca primesc acasă documentele si ca dosarul este clasat.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut un dosar penal pentru accident de masina soldat ... Robert119 Robert119 Buna ziua, am avut un dosar penal pentru accident de masina soldat cu vatamare corporala, cand am prelungit astazi dovada a trebuit sa astept mai mult si am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime unkkkk unkkkk Buna seara In primul rand sa va explic situatia. Conducand autoturismul propriu, inainte de o intersectie, am piscat frana, fiind pe jos mazga, nu am mai ... (vezi toată discuția)
Clasare caz penal fără audiere Giuly90 Giuly90 Bună ziua, În data de 17.06.2015 am vândut un autovehicul către o persoană domiciliată în Târgoviște (am contract de vânzare-cumpărare și actul ... (vezi toată discuția)