avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am avut un dosar penal pentru accident de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am avut un dosar penal pentru accident de masina soldat ...

Buna ziua, am avut un dosar penal pentru accident de masina soldat cu vatamare corporala, cand am prelungit astazi dovada a trebuit sa astept mai mult si am semnat mai multe hârti, am fost la politie sa mi prelungeasca dovada, si am intrebat in ce stadiu e dosarul, mi s a spus ca e clasat de 6 zile si nu o sa mi fie suspendat permisul pentru ca n am incalacat nicio regula, cand ar trebui sa primesc acel plic de la procuror cu care ma pot duce dupa el?
Cel mai recent răspuns: Robert119 , utilizator 20:36, 6 Septembrie 2023
Polițistul trimite dosarul la procuror/parchet, cu propunerea de clasare. Procurorul verifică și dacă este OK, îl clasează și o să transmită ordonanța de clasare părților, cu termen de 15 zile de contestație. Procedura poate dura 1-2-3 luni, depinde de cât de aglomerat este procurorul. După ce clasarea este definitivă, puteți să vă ridicați carnetul.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2023
Laszlo Bicsak, Alte profesii
Politia m-a instiintat ca dosarul a fost clasat, iar cand am depus cererea la procuror acesta a venit cu un dosar in mana dupa care am semnat si mi am scris numele pe mai multe harti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut dosar pentru accident cu vatamare corporala, ultima data ... Robert119 Robert119 Am avut dosar pentru accident cu vatamare corporala, ultima data cand am prelungit dovada politistul m-a instintat ca dosarul a fost clasat si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular In data de 2.08.2007 am fost implicat intr-un accident de circulatie, soldat cu o victima-peste 60 zile ingrijiri medico legale. De la acea data organele de ... (vezi toată discuția)
Ordonanță clasare dosar penal, ce urmează? manucristina23 manucristina23 Buna ziua, ca urmare a unui accident de circulatie cu vatamare corporala s-a dispus retinerea permisului de conducere si inceperea urmaririi penale. Persoanele ... (vezi toată discuția)