avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate butox

Activitate butox

Am încheiat o promisiune de cumpărare cu plata unui avans PENTRU CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL și urmeaza sa plătesc un rest de plata la momentul încheierii Contractului de vânzare cumpărare . Menționez ca in Promisiunea de cumpărare , prin voința părților sunt menționate și doua clauze : 1. Promitent vânzătoarea va constitui in favoarea Creditorului ( Banca ) un drept de Ipoteca mobiliară pe creanța reprezentând prețul dr vânzare a imobilului creanța ce va fi înscrisă in AEGRM ( precizez ca pana la data prezentei nu am primit nici un alt document in sensul acestei ipotetici )
2 . Promitenta vânzătoare se mai obliga ca la data încheierii Contractului de vânzare cumpărare sa prezinte : a. Fie declarația de ridicare a sarcinilor , fie b. acordul de înstrăinare a băncii iar după încasarea totala a prețului imobilului sa ridice in maxim 30 zile ipoteca .
Va rog , frumos sa-mi precizați ce riscuri pot avea dacă la încheierea Contractului fac plata finala și exista Ipoteca pe bunul cumpărat . Ce documente trebuie sa prezinte vânzătorul ca eu sa fiu sigur ca ipoteca este radiată la termenul
Convenit . Dacă eu cer un credit ipotecar de la Banca pentru finanțarea acestei tranzacții , “ Banca mea “ poate institui ipoteca ei având in vedere cele descrise mai sus ? Va mulțumesc mult .