avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am încheiat o promisiune de cumpărare cu plata unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am încheiat o promisiune de cumpărare cu plata unui avans PENTRU ...

Am încheiat o promisiune de cumpărare cu plata unui avans PENTRU CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL și urmeaza sa plătesc un rest de plata la momentul încheierii Contractului de vânzare cumpărare . Menționez ca in Promisiunea de cumpărare , prin voința părților sunt menționate și doua clauze : 1. Promitent vânzătoarea va constitui in favoarea Creditorului ( Banca ) un drept de Ipoteca mobiliară pe creanța reprezentând prețul dr vânzare a imobilului creanța ce va fi înscrisă in AEGRM ( precizez ca pana la data prezentei nu am primit nici un alt document in sensul acestei ipotetici )
2 . Promitenta vânzătoare se mai obliga ca la data încheierii Contractului de vânzare cumpărare sa prezinte : a. Fie declarația de ridicare a sarcinilor , fie b. acordul de înstrăinare a băncii iar după încasarea totala a prețului imobilului sa ridice in maxim 30 zile ipoteca .
Va rog , frumos sa-mi precizați ce riscuri pot avea dacă la încheierea Contractului fac plata finala și exista Ipoteca pe bunul cumpărat . Ce documente trebuie sa prezinte vânzătorul ca eu sa fiu sigur ca ipoteca este radiată la termenul
Convenit . Dacă eu cer un credit ipotecar de la Banca pentru finanțarea acestei tranzacții , “ Banca mea “ poate institui ipoteca ei având in vedere cele descrise mai sus ? Va mulțumesc mult .

Alte discuții în legătură

Am urmatoarea situatie in promisiunea de vanzare cumparare imobil; ... AP63 AP63 Am urmatoarea situatie in promisiunea de vanzare cumparare imobil; \" eu promitent cumparatoarea,imi exprim in prealabil acordul pentru semnarea de catre ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament alex_32 alex_32 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament nou, intr-un ansamblu de mai multe blocuri in constructie, de la dezvoltator cu cash(avans la antecontract si plata ... (vezi toată discuția)
Restituire avans antecontract imobil nou carmen1978 carmen1978 In anul 2008 am contractat un apartament cu 2 camere in Brasov cu pretul de 91.500 euro platind un avans de 19.000 euro.In prezent nici o banca nu mai imi ... (vezi toată discuția)