avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am urmatoarea situatie in promisiunea de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am urmatoarea situatie in promisiunea de vanzare cumparare imobil; ...

Am urmatoarea situatie in promisiunea de vanzare cumparare imobil;
" eu promitent cumparatoarea,imi exprim in prealabil acordul pentru semnarea de catre promitenta vanzatoare a; a contractului de credit, contractului de ipoteca imobiliara si/saumobiliara si/sau a altor documente ce vor fi incheiate cu banca creditoare.Eu promitenta cumparatoare ,declar ca ,in aceasta ipostaza,sunt de acord cu ipotecarea imobiliara sau mobiliara a bunului care faceobiectul Promisiunii bilaterale de V C in favoarea institutiei de credit, inclusiv cu cesiunea/cedarea creantelor de incasat, reprezentand pretul sau o parte din pret, de catre promitent vanzatoare in favoarea cestor institutii de credit." as vrea sa stiu ce presupune cedarea de creante de incasat in conditiile in care avansul solicitat de vanzator a fost virat in contul acestuia si daca la momentul incheierii actului VC in forma autentica se ridica ipoteca constituia pe bunul respecti in favoarea creditorului.?

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament alex_32 alex_32 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament nou, intr-un ansamblu de mai multe blocuri in constructie, de la dezvoltator cu cash(avans la antecontract si plata ... (vezi toată discuția)
Am încheiat o promisiune de cumpărare cu plata unui avans pentru ... butox butox Am încheiat o promisiune de cumpărare cu plata unui avans PENTRU CUMPĂRAREA UNUI IMOBIL și urmeaza sa plătesc un rest de plata la momentul încheierii ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)